مصوب ۸ اسفند۱۴۰۲
بند ۱
کمیتهی عضوگیری زیر مجموعهی تشکل صنفی انجمن فیلم کوتاه است، که بر اساس بند۱ ، ۴و ۱۶ مادهی ۱۴ در راستای اهداف اساسنامهی صنف و توسط هیات مدیره تشکیل و جلسه های این کمیته براساس درخواستهای رسیده در هر فصل حد اقل یک بار برگزار می شود.
بند ۲
اعضای کمیتهی عضوگیری متشکل از نه (۹) نفر از اعضای انجمن فیلم کوتاه ایران است که حداقل پنج سال از زمان عضویتشان در صنف گذشته باشد. این افراد توسط هیات مدیره و برای مدت یکسال جهت بررسی تقاضای عضویت متقاضیان انتخاب می شوند .
تبصره ۱ : از سوی هیات مدیره یکی از اعضای کمیتهی عضوگیری بعنوان دبیر کمیته انتخاب می شود. دبیر موظف است تا امور تنظیم صورتجلسات، تنظیم و بررسی و تکمیل فرمها ، جمع بندی جلسات، هماهنگی
بین اعضاء کمیته ، تعیین زمان و مکان جلسات و اعلام نتیجهی جلسات به هیات مدیره را انجام دهد.
تبصره ۲ : جلسات این کمیته با حضور حداقل ۵ نفر رسمیت پیدا میکند و اعلام نظر درباری پذیرش یا عدم پذیرش عضویت متقاضیان (که بر اساس معدل حاصل از امتیاز تک تک اعضاء خواهد بود) باید به امضاء
و تایید تمامی اعضای حاضر در جلسه برسد.
تبصره ۳ : بازبینی فیلمهای افراد متقاضی باید به صورت گروهی، در جلسهای مشترک صورت پذیرد و بازبینی فیلمها به صورت انفرادی مورد پذیرش دبیر کمیته و هیئت مدیره نخواهد بود.
تبصره ۴ : یکی از اعضا هیات مدیره نیز به نمایندگی از هیات مدیره در جلسات کمیته عضوگیری شرکت خواهد کرد.
بند ۳
هر شخص حقیقی که مشخصا در سمت های کارگردان، فیلمنامه نویس، فیلمبردار، تدوینگر و صدابرداری یا صداگذاری فیلم کوتاه فعالیت دارد می تواند متقاضی عضویت در انجمن فیلم کوتاه باشد. همچنین متقاضی باید دارای شرایط عام عضویت طبق مادی ۴ اساس نامه نیز باشد.
تبصره ۱ : تعداد حداقل فیلمها برای درخواست تقاضای عضویت در سمت های مختلف به شرح زیر است:
کارگردانی:حداقل ۴ فیلم که مجموع آنها کوتاه تر از ۲۰ دقیقه نباشند.
فیلمبرداری،تدوین ، صدابرداری و صداگذاری: حداقل ۱۰ فیلم که مجموع آنها کمتر از ۶۰ دقیقه نباشد.
فیلمنامه نویسی: حداقل پنج فیلمنامه ساخته شده که مجموع زمان آنها از ۲۰ دقیقه کمتر نباشند و پنج فیلمنامه ثبت شده در بانک فیلمنامه خانه سینما که مجموع صفحات آن از ۲۰ صفحه کمتر نباشد.
از هرکدام از پنج فیلمنامه ساخته شده و ثبت شده میبایست حداقل ۳ عنوان به صورت مستقل نوشته شده باشد یا اگر به صورت مشترک هستند باید با نویسنده گان متفاوتی نوشته شده باشند.
تبصره ۲ : از زمان تولید اخرین اثر ارائه شده متقاضی نباید بیشتر از ۵ سال گذشته باشد.
تبصره ۳ : فیلمهای ارائه شده باید فیلم داستانی یا تجربی کوتاه باشند. بدیهی است فیلم کوتاه مستند، تیزر، کلیپ، ویدئو آرت و آیتم های تلویزیونی یا سفارشی مورد تایید نمیباشند.
تبصره ۴ : هر یک از فیلم های ارائه شده نباید کوتاه تر از ۳ دقیقه و بلندتر از ۴۰ دقیقه باشند. تیتراژ فیلمهای ۳ دقیقه ای نباید بیشتر از ۱۵ ثانیه باشد
تبصره ۵ : اعضای انجمن فیلم کوتاه ایران که تقاضای تغییر سمت عضویتشان در ایسفا را دارند نیز همانند بقیه متقاضیان میبایست مدارک مورد نیاز در سمت جدید را ارائه دهند.
بند ۴
هر متقاضی باید درخواست عضویت خود را به صورت آنلاین در سایت ایسفا تکمیل و تصویر مدرک های مربوطه را (از قبیل مدرک تحصیلی، سند های جایزه ها، مقاله، کتاب و …) و نمونه فیلم ها را بر روی یک کارت حافظه (Flash Memory) تسلیم دبیرخانهی انجمن نماید.
تبصره ۱ : فرم تقاضای عضویت باید به طور کامل و دقیق توسط متقاضی تکمیل گردد. بدیهی است که به تقاضای فرمهای ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.
تبصره ۲ : فیلمهای ارائه شده جهت بررسی باید به صورت دیتا و در فرمتهای mov یا mp4 با کدک H.264 به دفتر انجمن ارائه شوند. بدیهی است فیلمهای ارائه شده در هر فرمت دیگری بررسی نخواهند شد.
فایل هر فیلم می بایست به شکل : نام متقاضی-نام فیلم- سال ساخت فیلم – مدت زمان فیلم.mp4 نام گذاری شده باشد.
مثال:
محمدرضاجهان پناه-۱۳۸۷-بازگشت-۱۱دقیقه.mp4
یا به لاتین:
Mohammadreza Jahanpanah-1387-Return-11min.mp4
تبصره ۳ : پیشنهاد میشود متقاضی یک ویدیو (حد اکثر ۲ دقیقه) از خود ارائه و در آن خود را معرفی کرده و دلایل درخواست عضویت خود و هر آنچه که متقاضی فکر میکند مناسب است را برای کارگروه عضویت
ایسفا بیان کند.
تبصره ۴ : متقاضیان عضویت در شاخه کارگردانی و فیلمنامه نویسی میبایست برای هر فیلم خود سیناپس حداکثر ۱۰۰ کلمه ای ارائه دهند.
بند ۵
هر تقاضای عضویت تنها برای یک دوره بررسی خواهد شد و در صورت عدم پذیرش، بررسی مجدد عضویت فرد منوط به ارائهی مدارکی تازه دال بر افزایش امتیاز مطابق بند ۷ آیین نامه، تکمیل دوبارهی فرم تقاضای عضویت و ثبت نام مجدد، خواهد بود.
تبصره ۱ : کمیته عضو گیری موظف است در برگهی امتیاز دهی به تفکیک، مشخصات فیلمهای مورد قبول و غیر قابل قبول را ذکر کند تا در صورت درخواست مجدد متقاضی، آثار دیگری غیر از آثار ارائه شدهی قبلی
به انجمن ارائه گردد.
بند ۶
در صورتی که تقاضای عضویت فردی مورد قبول کمیتهی عضوگیری قرار نگرفت، متقاضی می تواند تنها یک بار اعتراض خود را برای بررسی مجدد به صورت کتبی به هیات مدیرهی انجمن ارائه کند.
بند ۷
حداقل امتیاز برای پذیرش عضویت متقاضی ۶۰ امتیاز است و بر اساس مشخصات زیر محاسبه خواهد شد.
۷-۱- کیفیت آثار (فیلمها) ارائه شده حداکثر ۶۰ امتیاز
۷-۲- مدارک تحصیلی (حداکثر ۱۲ امتیاز)
– کارشناسی ارشد سینمایی یا دکترای هنری ۱۲ امتیاز
– کارشناسی سینمایی ۱۰ امتیاز
– کارشناسی ارشد هنری ۸ امتیاز
– کارشناسی هنری ۶ امتیاز
– آموزشگاه های خصوصی و دولتی و کاردانی رشتههای هنری ۴ امتیاز
۷-۳- تعداد آثار ارائه شده اضافی بر مواردی که برای عضویت مورد نیاز است (۲ امتیاز برای هر فیلم مطابق با شرایط آیین نامه) حداکثر ۶ امتیاز
۷-۴- سوابق فیلمسازی غیر مرتبط با سمت متقاضی حداکثر ۷ امتیاز
۷-۵- تالیف، تحقیق، ترجمهی منتشر شده و تدریس در رشته های سینمایی و بینا رشته ای حداکثر ۶ امتیاز
– تالیف تحقیق و ترجمه کتاب هر عنوان ۲ امتیاز
– تدریس ۱ تا ۳ سال ۲ امتیاز، ۳ تا ۵ سال ۴ امتیاز و بیشتر از ۵ سال ۶ امتیاز
۷-۶- کسب افتخارات وجوایز از جشنوارههای داخلی و خارجی حداکثر ۶ امتیاز
۷-۷- دارا بودن شرایط خاص با ارائهی سوابق، حداکثر ۳ امتیاز
تبصره ۱ : مدارک دانشگاهی، حضور در جشنوارهها و کسب جوایز، تنها با ارائهی سند معتبر مبنی بر صحت آن از سوی متقاضی قابل بررسی است. این مدارک باید به صورت فایل دیجیتال (مطابق بند ۴ آیین نامه)
به دفتر انجمن تحویل داده شود.
بند ۸
اولویت بررسی تقاضای عضویت ابتدا با فیلمهای ارائه شده است و چنانچه آثار متقاضی در این مرحله موفق به کسب حداقل ۳۵ امتیاز شوند، بررسی سایر مواد ارائه شده انجام خواهد شد.
بند ۹
مسئولیت صحت کلیه اطلاعات ارائه شده توسط متقاضی که بر اساس آن عضویت وی مورد بررسی قرار میگیرد به عهده متقاضی است و در هر زمانی خلاف آن اثبات گردد عضویت وی حد اقل به مدت ۲ سال معلق میگردد.
بند ۱۰
در صورت پذیرش متقاضی برای عضویت در ایسفا؛ متقاضی میبایست علاوه بر حق عضویت یکساله؛ حق ورودیه هم پرداخت کند که مبلغ آن هر ساله توسط هیئت مدیره تأیین میگردد.