مهمترین اقدامات سازمان سینمایی در دولت یازدهم به عنوان یکی از زیرمجموعههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، اقدامات مهم سازمان سینمایی در دولت یازدهم به این ترتیب اعلام شد:
عملیات مطالعاتی و حمایت از نوسازی ۱۵ سالن سینما؛ بازسازی و نوسازی بیش از ۷۰ سالن در سراسر کشور و تجهیز ۱۵ سالن سینمایی جدید به همراه بازگشایی خانه سینما و افزایش دو برابری مخاطبان شاخص ترین عملکرد سازمان سینمایی در دولت یازدهم است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا، همزمان با فرا رسیدن هفته دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به انتشار گزارش عملکرد زیرمجموعه های این وزارتخانه بر اساس آمار و اسناد در سه سال گذشته در دولت یازدهم کرده که از آن جمله سازمان سینمایی است.
بر اساس این گزارش، بررسی ۲۲ فیلمنامه سینمایی متناسب با موضوع اقتصاد مقاومتی و الگوی مصرف که ۱۰ اثر در مرحله پیش تولید قرار گرفته و ۱۲ عنوان نیز در مراحل مختلف تولید قرار گرفته اند.
پیش بینی جایزه ویژه اقتصاد مقاومتی به آثار برگزیده در جشنواره های منطقه ای سینمای جوان و جشنواره ملی فیلم کوتاه که در نیمه دوم سال برگزار می شود، بازگشایی خانه سینما تا مرحله برگزاری مجمع عمومی و انتخاب هیأت مدیره و مدیرعامل جدید، افزایش دو برابری (۱۰۰درصد) مخاطبان سینمای ایران و نجات سینمای کشور از ورشکستگی، اجرای طرح جهادی استقرار و نصب سامانه دیجیتال نمایش در همه سینماهای کشور، کاهش فشار مالیاتی بر حوزه سینما از طریق اصلاح آیین نامه اجرایی تبصره (۳) ماده (۱۳۹) ق.م.م کاهش ضریب مالیاتی فعالیت های سینمایی و اصلاح دستورالعمل ماده ۱۲ آیین نامه اجرایی تبصره (۳) ماده (۱۳۹) ق.م.م و تشکیل کارگروه مشترک حل مسایل مالیاتی سینما از دیگر فعالیتها و عملکرد این سازمان به شمار می آید.
سهیم کردن اهالی سینما و صنوف سینمایی در نظام تصمیم گیری سینما نظیر شورای پروانه ساخت، شورای صنفی نمایش، هیأت اجرایی طرح کمک هزینه بیکاری، شورای فرهنگی مؤسسات تابعه و غیره از دیگر اقدامات و فعالیت های سازمان سینمایی در دولت یازدهم است.
تجدید سازماندهی جشنواره بین المللی فیلم فجر و تقویت بخش های ابتکاری از طریق جداسازی بخش ملی و بخش بین المللی جشنواره و برگزاری جداگانه در دهه فجر (بهمن ماه) و اردبیهشت ماه سال جاری، راه اندازی و آغاز به کار فعالیت آموزشی مدرسه ملی سینما به عنوان جایگاهی برای تأمین نیازهای اساسی سینما در حوزه آموزش، تشکیل شورای راهبردی امور بین الملل سینمای ایران و شورای سیاستگذاری و راهبردی سینمای کودک و نوجوان با حضور شخصیت های برجسته سینمای ایران، آماده سازی سامانه سینما سیار که تولید انبوه آن با تیراژ ۱۰۰ واحد در شرکت استودیو بعثت در حال انجام است، از دیگر اقدامات این سازمان در سه سال گذشته به شمار می رود.
همچنین تجهیز ۳۶۳ سالن سینما در شهرهای مختلف کشور به پخش دیجیتال، ۱۳۸ سالن به سیستم سینما کارت و ۱۸ سالن به سیستم مکانیزه فروش بلیت، و تبلیغات محیطی ۴۸ فیلم، به روزرسانی سیستم اکران و نمایش در ۷۰ سالن سینمایی و صدور ۸۹ عنوان فیلم به خارج از کشور و همچنین حضور ۶۵۵ عنوان فیلم در مجامع بین المللی از جمله مهم ترین اقدامات این سازمان به شمار می آید.
در سال ۹۱ میزان فروش سینماهای کشور ۲۶۱ هزار میلیون ریال بوده است که در سال ۱۳۹۴ این میزان به ۷۳۱ هزار و ۲۰۴ میلیون ریال افزایش یافته است. با نگاهی به آمار و ارقام و اسناد مشاهده می شود که مخاطبان سینما افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است و مردم بیش از گذشته به سینما رفته اند و این روند با استقبال چشمگیری همچنان ادامه دارد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت