اعضا محترم ایسفا، هیات مدیره از زمان ارائه ی گزارش قبلی یعنی ابتدای خرداد ماه تا به امروز ،۷ جلسه ی رسمی و چندین جلسه ی غیر رسمی دیگر برگزار نمود که شرح فعالیت ، مباحث صورت گرفته و نتایج حاصل شده در این مدت به شرح ذیل حضور شما ارائه می شود.
از مهمترین اتفاقات این مدت آغاز به کارِ رسمی سینماتک ایسفا بوده که برنامه ها ی منظم نمایش فیلمِ آن هر هفته در حال برگزاری است و استقبال بسیار خوبی هم از سویِ اعضا و علاقه مندان فیلم کوتاه از این رویداد صورت گرفته است. همزمان با این رویداد همچنین صفحه ی اینستاگرامیِ سینماتک هم راه اندازی شده و چندین متن تالیفی در مورد نمایش های سینماتک منتشر شده است.
با توجه به نزدیک شدنِ زمان ِانتشارِ فراخوان جشنواره ی فجر و زمزمه هایی مبنی بر حذف دوباره ی فیلم کوتاه از این جشنواره، عطف به جلسه ای که هیات مدیره با رئیس سازمان سینمایی داشت و از آنجا که ایشان به نوعی همه ی مسئولیتهای این سازمان که به فیلم کوتاه مربوط می شود را برون سپاری کرده و به انجمن سینمای جوان سپرده بود، هیات مدیره طی نامه ای از آقای آذر پندار پیگیری این مساله و درخواست جلسه با دبیر جشنواره ی فجر را جویا شد. همچنین این مورد را از طریق یکی از اعضای خود آقای مهدی جعفری که عضو هیات مدیره ی انجمن هستند هم پیگیری نمود ، که این جلسه همواره به تاخیر افتاد.پیرو این اتفاق و همچنین انتشار آیین نامه ی پروانه ی ساخت فیلم اول ، هیات مدیره طی نامه ای هم نسبت به موضع سازمان سینمایی در قبالِ شرایط پروانه ی ساخت فیلمهای اول و عدم مشاوره و حضور فیلم کوتاه در این تصمیم گیری مهم و انتقادات وارده به این آیین نامه و همینطور اعلام نگرانی نسبت به حذف احتمالی فیلم کوتاه از فجر طی بیانیه ای واکنش جدی نشان داد. در نهایت برگزاری جلسه انجمن فیلم کوتاه با دبیر فجر میسر نشد اما به هر شکل پیغام صریحِ هیات مدیره به دبیر فجر رسید و پس از برگزاری جلسه ای بین ایشان و آقای آذر پندار ، فراخوان جشنواره فجر منتشر و فیلم کوتاه همچنان به روالِ سال گذشته در بخش مسابقه ی این جشنواره باقی ماند.
موضوع مهم دیگرِ این مدت برگزاری دو جلسه ی حضوری با تعدادی از اعضای آکادمی برای بررسی پیشنهادات و بازنگری آیین نامه ی آکادمی بود که با توجه به زمان زیادی که گفتگوها و پیشنهادات می گرفت هیات مدیره در چندین جلسه پیشنهادات و موارد اساسی مطرح شده در این جلسات را ، در جلسات داخلی مورد بررسی و بازنگری قرار داد و در ابتدای شهریور ماه به آیین نامه ی اصلاح شده رسید که پیش نویس آن برای اعضای آکادمی ارسال و نظرات آنها مجدد در این آیین نامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا بتوان فراخوانِ جوایز آکادمی را هر چه زودتر در نیمه ی اول مهرماه منتشر کرد.
همچنین در این مدت کمیته ی عضو گیری به همت اعضای این کمیته به کار خود به شکل منظم ادامه داده و پس از پایان پرونده های باقی مانده یک سال و نیمه ، پرونده های جدید هم بررسی شد و اعضای جدیدِ پذیرفته شده ی صنف معرفی شدند.
از دیگر موضوعات و موارد ماه اخیر مصاحبه ی آقای آذر پندار مدیر عامل انجمن سینمای جوان و رویکردی بود که ایشان در این مصاحبه داشتند و به نوعی از تلاش برای همسو ساختن تولیدات فیلم کوتاه با استانداردهای سینمای بلند صحبت کرده بودند. این مواضع نگرانی هایی در بین اهالی فیلم کوتاه ایجاد کرده بود و هیات مدیره را بر آن داشت تا طی نامه ای مراتب اعتراض خود را به این مساله و همچنین حذف فیلم تجربی از جشنواره ی منطقه ای یزد ابراز کنند و مدیر عامل انجمن هم در جواب به این نامه در جلسه ای در دفتر انجمن فیلم کوتاه ، به همراه معاونینشان حاضر شد و در جلسه ای طولانی درباره ی این موارد بحث و گفتگو شد و نتایج مثبتی هم از این جلسه حاصل گردید.
اما از مهمترین و زمانبرترین مسائل این مدت، انتخابات ِ هیات مدیره ی خانه سینما بود. عزم هیات مدیره ی ایسفا بر این بود تا این بار بتواند عضوی در هیات مدیره ی خانه سینما داشته باشد. هیات مدیره پس از بررسی و جلسات طولانی برای معرفی عضوی از انجمن فیلم کوتاه که احتمال داشتن رای در مجمع عمومی خانه سینما را داشته باشد ، به چند اسم رسید که از میان آنها ابتدا آقای برزگر به نمایندگی از صنف برای نامزدی در این انتخابات معرفی شد. اما پس از بحث و جدل های فراوان از صنف خواسته شد به علت حساسیت های پیش آمده ، به مصلحت خانه سینما ، از معرفی ایشان خودداری کنند و صنف هم به همین علت تصمیم داشت تا در انتخابات شرکت نکند. اما با اتفاقاتِ افتاده و برگزار نشدن انتخابات به خاطر ایرادات ارشاد به این انتخابات در بار نخست و از سر گیری انتخابات هیات مدیره تصمیم گرفت تا این فرصت را از دست ندهد و این بار آقای امینی به نمایندگی از ایسفا برای نامزدی معرفی شد و در انتخابات با رای بالایِ اعضای مجمع به عضویت هیات مدیره ی خانه ی سینما درآمد. لازم به ذکر است که این اولین بار است که عضوی از انجمن فیلم کوتاه ایران در هیات مدیره ی خانه ی سینما حضور خواهد داشت.
کانال تلگرامی ایسفا مرجع اعلام خبرها، تصمیمات و گزارش های مربوط به صنف خواهد بود و هرگونه دریافت پیشنهاد، درخواست و یا اعتراض از سوی اعضا باید از طریق بازرس، ایمیل و دفتر انجمن، صورت گیرد. جهت ارتباط با انجمن و یا هیات مدیره می توانید از نشانی ایمیل info@iranianshortfilm.com و
یا شماره تلفن و واتس آپ ۰۲۱-۶۶۴۸۵۵۳۵ | ۰۹۱۹-۴۴۰۴۵۲۴ استفاده کنید.
هیات مدیره انجمن صنفی فیلم کوتاه